fuyooo!!!

Tuesday, June 14, 2011

tak terkata

Assalamualaikum

arini nie aku rasa mcm nak diam jer... takde mood nak ckp tp nk beblog, leh lak yer tak????
aku pun tak paham nape aku jadi mcm nie hari nie...??? adakah kerana tension keje???
btol gak... dua menjak, tiga menjak nie mmg aku byk sangat keje then sumer nak urgent!!!
manalah aku tak jadi mcm nie tp kalo dah tanggung jawab, aku terima jerlah... itulah lumrah bekerja di bawah orang nie...





macam mane......










kalauuu........









aku yang jadi bos......?????







hmmm......







tak leh bayang kan???? aku pun penah tepikir gak kalo aku jadi bos satu ari nanti.... dengan otak aku yang giler2 nie.... habisla staff aku... bukan kata staff, ngan kompeni2 aku skali lingkup ngan aku... tp insyaAllah... kalo ada rezeki aku kan smbg blaja n capai impian aku... bukan nak jadi bos... tp nk jd sesorg yg at least ada something... insyaAllah....


ok... bye....