fuyooo!!!

Friday, April 22, 2011

ke kedah

Assalamualaikum

hari ni geng2 IPPI iaitu sektor di mana aku bekerja akan pergi ke SMKA Yan... Program ini di namakan team building seperti yang kamu semua sedia maklum bahawa team building ini adalah untuk membentuk kerja sepasukan... korg tanya nape jauh sangat??? aku pun tak paham, yang aku taula pengetua SMKA Yan tu dulu KU kat cinie... mgkn die bleh ar tolong pape yang patut masa kitorg kat sana... perjalanan akan bermula pada petang ini... pape nanti aku akan update erk... jgn ar sedih, 4 sure punya 1 hari nanti korg pun akan pergi gak team building nie... bukan tak nak ajak, tapi kalo dah bos ckp hanya di kalangan kami2 jer... jadi sy sebagai staff hanyalah akan berkata SYMP *bak kata dia*... ok nanti kita update lagi... korg nie jgn lupa baca lak... dah baca tue cer tinggalkan komen mana tau leh aku perbaiki mutu blog aku nie.... hahahahaha...


p/s sian kat anak2 aku... td dorg call terus rasa mcm nk nanges T_T.... disebabkan en. suami memahami maka die pun say bye.... jaga diri bebaik... hmmm....