fuyooo!!!

Monday, February 28, 2011

lepas satu... satu....

Assalamualaikum...

minggu lepas tanggal 21 Februari 2011 maka tamatla perkhidmatan Pengarah di bahagian aku nie... kire bersara wajiblaa.... walaupun aku nie baru lagi di bahagian aku, tp pengarah nie tersangat2lah baikkk... kire respek ar aku ngan die nie... jumpe kat mana2 pun mesti senyum... tak pernah sekali pun tengok die marah, masam muka or wat... keje byk pun tp serius die mmg bos yang baikkk... bukan aku ckp pengarah baru nie tak baik tp biasela lumrah manusia, org yang takdelah yang dikenang2... pengarah baru nie dulu TP die kami gelarkan sebagai 'UNCLE SONGKOK' die ni lagi r... baik nk mamp.... ktorg kalo wat pape mesti tekantoi ngan die nie... aduhhhh!!! dahla die dah naik pengarah, so die dah masak sgt dengan kenakalan staf2 die.. terutama skali PA die... hahahaha...... iem jgn marah haaa....

tanggal 25 Februari 2011 plak TP (Timbalan Pengarah) plak mengikut jejak... aduhhh!!! tak dan nak hilang sedih pengarah pergi... die pun ikot same... bersara wajib gak... sekarang nie, ada 3 kekosongan untuk jawatan TP.... sapa2 yang berhajat nak jadi TP boleh r apply... tp dalam mimpi jerla... hahahaha.... ok, berbalik pada kisah TP yang bersara nie... die nie mmg lawak orgnya... aku nie kalo jumpe die, tak sah kalo tak tegur die... aku nie walaupun pemalu tp kalo bab2 menegor org (bagi salam r) aku tak malu ckit... hehehehe (mcm mne tue??? lantak korg r...) jadi mmg trase sgtla... sedih jer... tp die relax jer... tak nangis pun... mgkn dah mmg lumrah nak wat mcm mane kan...


p/s harap2 Mantan pengarah dan TP berbahagia selepas bersara nie... leh relax2 coz sblm nie asyik meetinggg jer.... nie duk umah bercucuk tanam plak... semoga kita jumpa lagi!!!!!