fuyooo!!!

Thursday, February 17, 2011

bahagianya hidup....

Assalamualaikum...

Arini sumer pegawai kat opis aku xder jadi akulah pegawai tuk arini... hehehehe sukernyer.... tapi.... dalam suke2 pun still ade gak yang tak puas ati ngan kesukaan aku nie... ade jer yang datang mengganggu... ishhh!!!! tp betol gak sebagai seorang pekerja kt kene jujur... tp tulah, tempat keje aku memang takde keje kalo pegawai tak arahkan... jadi.... macam mane??

dua tiga empat menjak nie ada seorang hamba Allah ni... ntahla mybe die jelez ngan aku kot... ape yang aku wat sumer salah kat mata die... tp aku still ngan kepala giler2 aku, aku wat tak reti jer... ngat aku nak layan sangat kejelezan ko tue!!!!!!! ape aku heran... yang penting aku happy... aku tak kacau hidop ko!!!! kalo ko bahagia, aku pn tumpang senang same... tumpang bahagia sama... tp masalahnyeeee..... kenapa kalo aku bahagia, ko cemburu???!!!!!! apa yang tak kena????!!! aku tak pahamla orang mcm ko nie..... ko elok kawan ngan ORANG UTAN... baru ko paham bahasa ckit.... tp kat cnie jer aku marah2 juz nk meluahkan perasaan.... pas aku type nie... aku pn dah lupa, apa masalah yang ko bagi kat aku... aku cume anggap ko seorang yang tak matang... jadi kalo aku layan ko, aku pun tak matang... so, baik aku tak payah layang... senanggggg.... k chowwww!!!!!


relax bro!!!! jd mcm wa nie....