fuyooo!!!

Wednesday, January 19, 2011

19 Januari 2011

Kegila-gilaan ak telah tiba....
Assalamualaikum

Satu tarikh di mana ak rase sgt2 gembira... 1st day create blog, mgkn dah mule rase kebosanan yg telah sampai ke tahap gaban. Dan hari nie merupakan Anniversary haku yg ke-3 dan bufday anak bujangku Muhammad Hadif Aisar yang ke-2 tahun. Anak mama cyg nie dh besar.... pagi tadi bangun dh mintak aiskrim "mama..., nk akim...." (mcm tau2 jer besday die arini) dengan nada memujuk ak pn ckp "pg2 xleh mkn aiskrim.... ptg nnt kt beli erk???".

Sepanjang perjalanan aku ke tempat kerja, aku hanya tersenyum mengecapi keindahan kehidupan yang aku kecapi hingga hari ni... ya Allah, aku bersyukur kepadamu kerana telah memberikan aku kehidupan yang serba lengkap. itu saje untuk hari ni... chowwwww

Wassalam